Persoonlijk advies

Huis met spoed verkopen

Heeft u hoge schulden of dreigt de bank uw woning of pand te veilen? Vaak kunnen wij in dit soort situaties nog veel voor u betekenen.

Het doel van de bank is om alleen de schuld in te lossen. Het doel van ons is om een goede prijs voor uw huis of pand te betalen waar mee u de schuld kan aflossen en nog een mooi bedrag overhoud.

 

 

Persoonlijk traject

In ons netwerk hebben we veel mensen zitten die in vergelijkbare situaties hebben gezeten. Hier door weten we hoe lastig het kan zijn om stappen te ondernemen.

Toch moet er vaak snel geschakeld worden. Daarom zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk een eerlijk bod te doen op uw woning of pand.

Plan een bel afspraak in zodat we kennis kunnen maken en een goed beeld krijgen van de situatie.

 

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies gesprekken zijn altijd vrijblijvend!

Ons proces

01.

kennismaking

Een goed gevoel is waar de samenwerking mee begint. Wij leggen het gehele proces uit en bepalen samen de gewenste looptijd.

02.

Ons advies

Aan de hand van ons gesprek leggen wij u een advies voor van het begin tot het einde van het traject. Een duidelijk plan.

03.

Verkoop

Wij leggen bij u kopers voor waaruit u, in samenwerking met ons, de keuze tot verkoop kunt bepalen. Met of zonder bezichtiging, dat is aan u.

04.

Afronding

Wij ondersteunen vanaf het begin tot de afronding! Bij de notaris en het lezen met u de contracten. Zo wordt niks over het hoofd gezien.

Ons Vaste Netwerk

Met jaren ervaring in de branche hebben wij een erg ruim netwerk opgebouwd. Ons netwerk bestaat uit particulieren die een huis zoeken tot investeerders. Wij weten dan ook altijd de perfecte koper te vinden voor uw situatie.
Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Maar écht belangrijk. Wij kennen dan ook de mensen die wij opperen als verkoper.  

Onze vergoeding?

U, als verkoper, bent geen extra kosten kwijt aan ons als tussenpersoon. Onze verdiensten zijn een commissie van de verkoper. Dit wordt transparant mer de verkoper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaad bij de beste prijs voor u.
Wij genieten ervan wanneer wij u kunnen ontzorgen en in het volledige proces kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw huis. Wij werken voor u, maar ook met u samen om het beste mogelijk uit de situatie te halen.

Waar wij voor staan

Bij Broers Vastgoed staat persoonsgelijkheid en echte goede hulp centraal. Wij bouwen graag aan relaties en strijden samen met u en voor u om het beste resultaat te behalen!

Persoonlijkheid

Altijd perfecte communicatie. Van de eerste kennismaking tot ieder onderdeel van het traject.

Flexibel en meegaand

Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u met onze vakkennis om de wensen realiteit te maken.

Volledige trajecten

Wij helpen u van het begin van het traject tot het einde en bij ieder onderdeel hiertussen in.

Altijd maatwerk

Wij hebben niet een vast traject. Ieder traject is anders en heeft een andere aanpak nodig.

Hoogste kwaliteit

Wij werken erg secuur, maar ook kiezen wij onze partners secuur uit om hoge kwaliteit te leveren.

Echte duidelijkheid

Niet afwachten maar goed up to date zijn van alle komende stappen. Wij betrekken u bij het proces.

Scroll naar boven
Scroll naar boven