Commercieel Vastgoed

Uw winkelpand verkopen op uw manier?

Een winkelpand verkopen is een leuk, uniek proces. Welke visie heeft de koper met het pand? Wie kunnen wij enthousiasmeren om willend te zijn een mooi bedrag te bieden? Welke winkel zal hier potentieel in komen of wilt de koper eventueel het pand transformeren?

Een juiste aanpak om uw winkelpand te verkopen

Wij weten voor u de juiste potentiële koper te vinden in no-time! Binnen ons netwerk kennen wij verschillende investeerders met winkeliers achtergronden. Maar ook investeerders die houden van transformatieprojecten en ketens die potentieel willen uitbreiden. Zoals u leest, dit is een voorbeeld van ons brede netwerk.

Maar iedere verkoop is anders. Iedere verkoop heeft een unieke aanpak nodig. Dit begint bij een vrijblijvend gesprek waarbij wij graag uw wensen horen. Met uw wensen gaan wij aan de slag, om de juiste match aan te dragen.

Neem contact op en wij vertellen u er graag meer over.

 

 

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies gesprekken zijn altijd vrijblijvend!

Ons proces

01.

kennismaking

Een goed gevoel is waar de samenwerking mee begint. Wij leggen het gehele proces uit en bepalen samen de gewenste looptijd.

02.

Ons advies

Aan de hand van ons gesprek leggen wij u een advies voor van het begin tot het einde van het traject. Een duidelijk plan.

03.

Verkoop

Wij leggen bij u kopers voor waaruit u, in samenwerking met ons, de keuze tot verkoop kunt bepalen. Met of zonder bezichtiging, dat is aan u.

04.

Afronding

Wij ondersteunen vanaf het begin tot de afronding! Bij de notaris en het lezen met u de contracten. Zo wordt niks over het hoofd gezien.

Een winkelpand verkopen verhuurd of bij leegstand? 

Verhuurd of bij leegstand, het is onze taak om uw juiste match te vinden. Wij zeggen dan ook “verkopen op uw manier”. Op basis van onze vrijblijvende kennismaking gaan wij met mensen binnen ons netwerk in gesprek, op zoek naar de juiste potentiële kopers. De visie van de koper leggen wij voor waarna een bezichtiging en/of kennismaking plaats zal vinden.

Ons Vaste Netwerk​

U, als verkoper, bent geen extra kosten kwijt aan ons als tussenpersoon, vastgoed consultant. Onze verdiensten zijn een commissie van de koper. Dit wordt transparant met de verkoper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaat bij de beste prijs voor u.

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Maar écht belangrijk. Wij kennen dan ook de mensen die wij opperen als verkoper.

Onze verdiensten?

U, als verkoper, bent geen extra kosten kwijt aan ons als tussenpersoon, vastgoed consultant. Onze verdiensten zijn een commissie van de koper. Dit wordt transparant met de verkoper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaat bij de beste prijs voor u.

Wij genieten ervan wanneer wij u kunnen ontzorgen en in het volledige proces kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw winkelpand. Wij werken voor u, maar ook met u samen om het beste mogelijk uit de situatie te halen.

Waar wij voor staan

Bij Broers Vastgoed staat persoonsgelijkheid en echte goede hulp centraal. Wij bouwen graag aan relaties en strijden samen met u en voor u om het beste resultaat te behalen!

Persoonlijkheid

Altijd perfecte communicatie. Van de eerste kennismaking tot ieder onderdeel van het traject.

Flexibel en meegaand

Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u met onze vakkennis om de wensen realiteit te maken.

Volledige trajecten

Wij helpen u van het begin van het traject tot het einde en bij ieder onderdeel hiertussen in.

Altijd maatwerk

Wij hebben niet een vast traject. Ieder traject is anders en heeft een andere aanpak nodig.

Hoogste kwaliteit

Wij werken erg secuur, maar ook kiezen wij onze partners secuur uit om hoge kwaliteit te leveren.

Echte duidelijkheid

Niet afwachten maar goed up to date zijn van alle komende stappen. Wij betrekken u bij het proces.

Scroll naar boven
Scroll naar boven