Commercieel Vastgoed

Maatschappelijk Vastgoed Verkopen op uw manier?

Maatschappelijk vastgoed is een vorm van vastgoed wat met zorg is gebouwd. Wanneer u dit wilt verkopen bent u dan ook op zoek naar een koper met een visie. Maar ook wilt u natuurlijk een goed rendement verdienen. Wij zijn uw juiste schakel.

De juiste match vinden

Maatschappelijk vastgoed is een jong begrip dat opgekomen is met een toenemende belangstelling voor een beter gebruik van accommodaties.

Er zijn verschillende soorten, maar deze vorm van vastgoed is erg populair. Wij weten dan ook enkele geïnteresseerden binnen ons netwerk als het gaat om maatschappelijk vastgoed verkopen.

Juist bij deze vorm van vastgoed merken wij een urgentie voor een persoonlijke verkoop waarbij de koper ook de juiste visie heeft. Wij helpen u bij de juiste match voor uw wensen en dragen vrijblijvend kopers aan.

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies gesprekken zijn altijd vrijblijvend!

Ons proces

01.

kennismaking

Een goed gevoel is waar de samenwerking mee begint. Wij leggen het gehele proces uit en bepalen samen de gewenste looptijd.

02.

Ons advies

Aan de hand van ons gesprek leggen wij u een advies voor van het begin tot het einde van het traject. Een duidelijk plan.

03.

Verkoop

Wij leggen bij u kopers voor waaruit u, in samenwerking met ons, de keuze tot verkoop kunt bepalen. Met of zonder bezichtiging, dat is aan u.

04.

Afronding

Wij ondersteunen vanaf het begin tot de afronding! Bij de notaris en het lezen met u de contracten. Zo wordt niks over het hoofd gezien.

Wat is maatschappelijk vastgoed?

Maatschappelijk vastgoed is een term voor een bepaald type vastgoed. Er worden gebouwen of terreinen met een publieke functie bedoeld op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn, maatschappelijke opvang en/of zorg-medisch.

Voorbeelden van maatschappelijk vastgoed zijn: scholen, culturele centra, theaters, opvangtehuizen, gezondheidscentra, buurthuizen en sportaccommodaties.

Leegstand maatschappelijk vastgoed

Heeft u momenteel last van leegstand van uw maatschappelijke vastgoed? Mogelijk wilt u het snel verkopen in dit geval. Maar ook als het pand momenteel is verhuur of in de afronding van renovatie of verbouwing is, wij vinden de juiste match als koper van uw maatschappelijke vastgoed.

Ons vaste netwerk

U, als verkoper, bent geen extra kosten kwijt aan ons als tussenpersoon bij het verkopen van uw maatschappelijke vastgoed. Onze verdiensten is een commissie van de kopende partij. Dit wordt transparant met de koper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaat bij de juiste match en een eerlijke prijs.

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Maar écht belangrijk. Wij kennen dan ook de mensen die wij opperen als koper.

Kosten bij maatschappelijk vastgoed verkopen

U, als verkoper, bent geen extra kosten kwijt aan ons als tussenpersoon bij het verkopen van uw maatschappelijke vastgoed. Onze verdiensten is een commissie van de kopende partij. Dit wordt transparant met de koper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaat bij de juiste match en een eerlijke prijs.

Wij genieten ervan wanneer wij u kunnen ontzorgen en in het volledige proces kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw huis. Wij werken voor u, maar ook met u samen om het beste mogelijk uit de situatie te halen bij uw verkoop.

Waar wij voor staan

Bij Broers Vastgoed staat persoonsgelijkheid en echte goede hulp centraal. Wij bouwen graag aan relaties en strijden samen met u en voor u om het beste resultaat te behalen!

Persoonlijkheid

Altijd perfecte communicatie. Van de eerste kennismaking tot ieder onderdeel van het traject.

Flexibel en meegaand

Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u met onze vakkennis om de wensen realiteit te maken.

Volledige trajecten

Wij helpen u van het begin van het traject tot het einde en bij ieder onderdeel hiertussen in.

Altijd maatwerk

Wij hebben niet een vast traject. Ieder traject is anders en heeft een andere aanpak nodig.

Hoogste kwaliteit

Wij werken erg secuur, maar ook kiezen wij onze partners secuur uit om hoge kwaliteit te leveren.

Echte duidelijkheid

Niet afwachten maar goed up to date zijn van alle komende stappen. Wij betrekken u bij het proces.

Scroll naar boven
Scroll naar boven