Commercieel Vastgoed

Uw Zorglocatie verkopen (zorgvastgoed)?

Een zorglocatie verkopen is een uniek proces. De juiste koper is specifiek, heeft een visie en wilt iets met de zorglocatie. Wij hebben in ons netwerk verschillende connecties die graag kijken naar de potentie van deze specifieke locaties. Neem anders contact op en wij vertellen u graag meer hierover.

Zorgvastgoed verkopen met zorg

Zorgvastgoed, een zorglocatie, is een pand wat is opgesteld met zorg, met een doel. Deze vorm van vastgoed is erg populair en gewild in Nederland. Het proces kan soms echter net wat anders zin dan een woning verkopen. Er moet aan meer onderdelen gedacht worden en u wilt het pand ook verkopen aan een persoon of bedrijf met een visie.

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies gesprekken zijn altijd vrijblijvend!

Ons proces

01.

kennismaking

Een goed gevoel is waar de samenwerking mee begint. Wij leggen het gehele proces uit en bepalen samen de gewenste looptijd.

02.

Ons advies

Aan de hand van ons gesprek leggen wij u een advies voor van het begin tot het einde van het traject. Een duidelijk plan.

03.

Verkoop

Wij leggen bij u kopers voor waaruit u, in samenwerking met ons, de keuze tot verkoop kunt bepalen. Met of zonder bezichtiging, dat is aan u.

04.

Afronding

Wij ondersteunen vanaf het begin tot de afronding! Bij de notaris en het lezen met u de contracten. Zo wordt niks over het hoofd gezien.

Uw zorglocatie verkopen met een partner

Er zijn verschillende soorten zorgvastgoed zoals grote ziekenhuizen of een kleine woonzorgcentra. De definitie van zorgvastgoed is alle onroerende zaken met zorgdoeleinden. Veel beleggers zijn geïnteresseerd in investeren in zorgvastgoed, omdat zorgvastgoed meestal veel rendement heeft. Als u zorgvastgoed als belegging heeft, kunt u het zorgvastgoed te huur zetten. Wij helpen u graag bij het advies om uw zorgvastgoed te verkopen en hebben het netwerk om de juiste koper te zoeken, met de juiste visie.

Ons Vaste Netwerk​

Bij zorgvastgoed verkopen heeft u, als verkoper, geen extra kosten aan ons als tussenpersoon. Onze verdiensten zijn een commissie van de verkoper. Dit wordt transparant mer de verkoper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaat bij de beste prijs voor u.

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Maar écht belangrijk, en zeker bij de verkoop van een zorglocatie. Wij kennen dan ook de mensen die wij opperen als verkoper.

Kosten bij zogvastgoed verkopen?

Bij zorgvastgoed verkopen heeft u, als verkoper, geen extra kosten aan ons als tussenpersoon. Onze verdiensten zijn een commissie van de verkoper. Dit wordt transparant mer de verkoper afgesproken. Ook wij zijn dus gebaat bij de beste prijs voor u.

Wij genieten ervan wanneer wij u kunnen ontzorgen en in het volledige proces kunnen ondersteunen bij de verkoop van uw zorgvastgoed. Wij werken voor u, maar ook met u samen om het beste mogelijk uit de situatie te halen.

Waar wij voor staan

Bij Broers Vastgoed staat persoonsgelijkheid en echte goede hulp centraal. Wij bouwen graag aan relaties en strijden samen met u en voor u om het beste resultaat te behalen!

Persoonlijkheid

Altijd perfecte communicatie. Van de eerste kennismaking tot ieder onderdeel van het traject.

Flexibel en meegaand

Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u met onze vakkennis om de wensen realiteit te maken.

Volledige trajecten

Wij helpen u van het begin van het traject tot het einde en bij ieder onderdeel hiertussen in.

Altijd maatwerk

Wij hebben niet een vast traject. Ieder traject is anders en heeft een andere aanpak nodig.

Hoogste kwaliteit

Wij werken erg secuur, maar ook kiezen wij onze partners secuur uit om hoge kwaliteit te leveren.

Echte duidelijkheid

Niet afwachten maar goed up to date zijn van alle komende stappen. Wij betrekken u bij het proces.

Scroll naar boven
Scroll naar boven